Oppdatert 14.04.2020

Helsedirektoratet har tilatt åpning av våre klinikker fra 20. april, under noen strenge smittevernmessige forutsetninger. Vi vil ha redusert kapasitet, og du kan oppleve at timeavtalen din flyttes på for å skape luft i avtaleboka.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon (f eks forkjølelse)?

Da skal du i utgangspunktet ikke møte til time. Ring oss for avklaring. Normalt går slike symptomer nokså raskt over, og vi vil hjelpe deg med en ny time.

Avtal med oss før du kommer

Vi setter pris på at du ringer og får en avtale før du kommer. Vi må begrense antall personer i lokalet samtidig, og har ikke kapasitet til å håndtere mange som kommer utenom avtale. Vi setter også pris på om du kommer nokså presis til timen, slik at du slipper å sitte lenge og vente på venterommet.

Ikke full drift ennå

Vi åpner forsiktig fra den 20. april, og øker gradvis kapasiteten. Vi har en målsetting om 50% kapasitet fra 4. mai. Årsaken til at vi tar dette gradvis, er at vi skal innføre mange nye rutiner for hygiene og smitteverntiltak for å beskytte både pasientene våre og de ansatte. Vi ønsker at det skal oppleves trygt å komme til oss, og å jobbe hos oss.

Hvilke tiltak gjør Ortopediteknikk?

Først og fremst planlegger vi slik at vi unngår mange mennesker på samme sted til samme tid. Avdelingene har ulike fysiske forutsetninger for dette, men vi sprer timeavtalene ut i tid, slik at vi får god avstand og tid til gode hygienetiltak mellom hver pasient. Det er også en rekke andre små og store tiltak som gjøres i hele organisasjonen.