I mer enn 40 år har Ortopediteknikk vært en pioner og leder innen ortopediteknikk. Vi jobber kontinuerlig for at pasienter med behov for ortopediske hjelpemidler skal oppnå frihet og bevegelse.  

Vi søker nå en Ortopediingeniør i vår avdeling på Lillestrøm. Vi er mer enn 10 kunnskapsrike medarbeidere i et fellesskap som deler kunnskap med hverandre og med bransjen.  

Den vi ser etter, er en dyktig ortopediingeniør som verner om kvaliteten i tjenestene våre. Det skaper resultat for våre pasienter og stolthet hos våre ansatte. Vi mener at vår strategi sier alt: Mennesker er sine historier og Ortopediteknikk bidrar til at de skrives. 

Vår nye ortopediingeniør rapporterer til Avdelingsleder for Lillestrøm. 

Vi ønsker en kollega som er: 
  • Oppdatert og interessert i digital utvikling i faget. 
  • Engasjert, faglig dyktig og har gode samarbeidsevner. 
  • Liker å jobbe i tverrfaglige team. 
  • Selvstendig og høy gjennomføringsevne.  
  • Kommuniserer åpent, er lydhør for nye idéer og har en tillitvekkende framtreden. 

Vi er en arbeidsgiver som: 
  • Gir medarbeidere frihet til å løse arbeidsoppgavene på sin måte 
  • Respekterer forankrede verdier og moderne trender, det gir en meningsfull plass å være 
  • Tar aktivt ansvar for opplæring av nytt fagpersonell som turnus, lærlinger og studenter.  
  • Er en aktiv pådriver for utvikling av faget.  
 
Om Ortopediteknikk 

Ortopediteknikk AS har siden 1980 utviklet seg til å bli en av Norges største ortopeditekniske virksomheter. Nesten 160 dyktige ansatte leverer tilpassede hjelpemidler til over 30.000 brukere årlig. Vi er privateide og har klinikker store deler av landet. Høy individuell kompetanse i faglig sterke team utvikler vår kunnskap i takt med teknologiske endringer.  

Vi har ingen leverandørbindinger og våre fagpersoner kan velge fritt blant bransjens leverandører. I vårt verdisyn fokuserer vi på at Ortopediteknikk er et norsk selskap, og vi har størst mulig produksjon og verdiskapning i eget hus. Fordi vårt omdømme er viktig, går vi ikke på akkord med etikk eller regelverk. 

Kontaktinformasjon 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Avdelingsleder Karl-Fredrik Frimann Dybvig-Dahl på e-post  karl-fredrik.frimann.dahl@ortopediteknikk.no, eller telefon 940 05 658.