Vårt motto er Livsutfoldelse - Bevegelse og muligheter på dine premisser. Blant våre brukere finner du små barn med alvorlige medfødte lidelser, der livsutfoldelse handler om å komme opp og stå i noen minutter hver dag - og du finner maratonløpere som trenger en tilpasset innleggssåle for å kunne løpe de siste kilometerne. Vi treffer postmannen med utslitt kne etter 25 års ombæring av brev og pakker, og den krokbøyde damen som får avlastet ryggen med et korsett.

Du kan lese mer om de ulike hjelpemidlene under menyen Produkter

En ortoser, eller skinne, kan korrigere og rette opp en feilstilling, hindre feilbelastninger og kompensere for tapt muskelkraft og funksjon i hender, føtter, rygg og nakke.

Fotsenger, spesialsko og ortopediske sydde sko defineres som ortoser.

En protese erstatter derimot en tapt legemsdel. Vi jobber mest med benamputerte, og lager proteser til alle aktivitetskategorier.

Du vil som regel møte en ortopediingeniør som tar mål til hjelpemidlene, og sammen med deg vurderer utformingen. En ortopeditekniker overtar den ferdige modellen, og produserer hjelpemiddelet før ortopediingeniøren tilpasser det ferdige produktet til deg.