Hvorfor 

Forbundet jobber politisk for å få til en ordning med å få satt behandling hos fotterapeut i et system for personer med diabetes. Det vil gjøre at sår kan oppdages tidligere og at man kan forhindre en amputasjon.

Forbundet bruker forskjellige virkemidler for å belyse dette, for eksempel har de paneldebatter på Arendalsuka med stortingspolitikere, og de er i møter på Stortinget med helsepolitikere.

Hva

Nå ønsker de å lage en kunstfotoutstilling i Den Norske Opera i Oslo og invitere media og politikere for å belyse temaet på en annen måte. 

Kunstfotoutstillingen skal inneholde sort/hvitt bilder av mennesker som har amputert ei tå, en fot eller et ben. 

Hvordan

Fotografiene skal tas i omgivelser som de blir enige med den enkelte om. Det benyttes en profesjonell fotograf som har erfaring fra mange kunstfotoutstillinger.

Fotoet behøver ikke vise ansikt, og man kan selvsagt være anonym. Det vil utformes en avtale mellom deg, fotografen og Fotterapeutforbundet for at du skal være trygg for at dine ønsker blir ivaretatt.

Meld din interesse!

Meld deg på her: Påmeldingsskjema.
Linken fører til et påmeldingsskjema som administreres av Fotterapeutforbundet.

Spørsmål?

Er det noe du lurer på, ring forbundsleder i Fotterapeutforbundet Inger M. Paulsen på mobil 99 24 03 08. Ortopediteknikk støtter ideen og formidler informasjonen.

Åpning av utstillingen skal være 14. november på Verdens Diabetesdag.